Имаше ли засада при гола на Реал Мадрид
#1 Removed user 29.05.2016 11:39
Demons
119 Posts

Отворил съм тази тема не за да се заяждам с феновете на Реал, а за да може всеки да си каже личното мнение:)
Според мен има засада. Някой казват че Рамос не е играл с топката и затова не трябвало да се свири засада. Дори и Рамос да не е играл с топката засада пак трябваше да се отсъди защото той влияе на играта и пречи на вратаря: Чиста засада. Ще се радвам да чуя и вашето мнение. Иначе финала беше много хубав като цяло:)

#2 Removed user 29.05.2016 23:58
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Отворил съм тази тема не за да се заяждам с феновете на Реал, а за да може всеки
да си каже личното мнение
Според мен има засада. Някой казват че Рамос не е играл с топката и затова не
трябвало да се свири засада. Дори и Рамос да не е играл с топката засада пак
трябваше да се отсъди защото той влияе на играта и пречи на вратаря: Чиста
засада. Ще се радвам да чуя и вашето мнение. Иначе финала беше много хубав като
цяло</blockquote>
Да оставиха се някакви съмнения за гола на Реал Мадрид дали бе редовен .Дори да е имало засада да кажем трудна ситуация съдията има части от секундата да прецени ситуацията и е възможно да станат грешки . Определено ситуацията във 90 минута си беше абсолютно чисто криминално ограбване на Атлетико Мадрид .Изрисуван червен картон на Серхио Рамос престъпно задминато от this british homosexual Клатънбърг !!!За пореден път се уверих , че от този не става и за чеп зеле . Некадърността на съдията , анклони везните във полза на РеалМадрид в продълженията тей като бе видимо , че Атлетико последните 20 минути бяха видимо по свежи от противника си и с човек повече ако бяха смятам , че шампиона нямаше да е в бял цвят !!!

#3 Removed user 30.05.2016 11:55
Demons
119 Posts

Да, аз също мисля че Рамос трябваше да бъде изгонен в края на мача. А колкото до засадата: положението найстина е много тънко. Мисля че е крайно време да се въведат видео повторенията във футбола, защото почти във всеки мач от ШЛ се получават такива спорни отсъждания които в крайна сметка винаги поставят съмнение дали победителя е закономерен:)

#4 ПФК Ботев Гълъбово 30.05.2016 15:14
ПФК Ботев Гълъбово
610 Posts
Since 25.02.2009

Чиста засада си е, но поради факта че е съвсем малка а и подаването Става за части от секундата, не може да виним съдията.... Но можем да го виним за това че не изгони дърваря Ramos а и не даде една дузпа за нарушение на Pepe срещу Tores.... Иначе Реал бяха малко по добри от Атлетико /това е моето мнение /

#5 Removed user 30.05.2016 20:18
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>Чиста засада си е, но поради факта че е съвсем малка а и подаването Става за
части от секундата, не може да виним съдията.... Но можем да го виним за това че
не изгони дърваря Ramos а и не даде една дузпа за нарушение на Pepe срещу
Tores.... Иначе Реал бяха малко по добри от Атлетико /това е моето мнение /</blockquote>
Аз лично не съм съгласен , че Реал Мадрид са били по-добри от Атлетико Мадрид . Особено във продълженията според мене Атлетико Мадрид бе отбора , който повече търсеше 2-гол повече натискаше .За мене Рал Мадрид във продълженията бе по уморения отбор и ако бяха с човек по-малко според мене Атлетико щеше да вдигне трофея !!! Но какво можеш да очакваш от Клиторбърг !!!